fbpx
-17%

ColMi V23 Pro okosóra (ezüst) – Magyar nyelvű applikációval

Készlet:

Elfogyott


A V23 okosóra nem csupán egy elegáns okoseszköz, de olyan praktikus funkciókkal is fel van vértezve, mint például a pulzusmérés, lépésszámlálás és az összes olyan funkció, amely egy mai okosórában kötelező tartozék.

19.990 Ft 23.990 Ft Az ár tartalmazza az ÁFA-t

Elfogyott

A telefonhoz a Da Fit applikáción (Google Play és APP Store is támogatja) keresztük csatlakozik, amely magyar nyelven is elérhető. A V23 akár 6 napig is kibírja egyetlen feltöltéssel, a készenléti ideje pedig 20 nap. A teljes töltés 2-3 órát vesz igénybe a mágneses töltő segítségével. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy 7 edzésmód található benne: séta, futás, kerékpározás, ugrálókötelezés, tollaslabda, kosárlabda és foci. Az edzés céljának elérésekor értesítést küld az okosóra.

Érzékelők tekintetében sem lehet ok a panaszra ugyanis alvásunkat, pulzusunkat és vérnyomásunkat is képes monitorozni a ColMi V23 okosóra. Itt érdemes még megemlíteni, hogy a telefonra kapott értesítéseinket is továbbítja felénk, szóval elég csak rápillantanunk a változtatható számlapra, hogy lássuk ha valaki például üzent nekünk vagy hívást kezdeményezett.

Az órán keresztül vezérelhetjük még a zenelejátszást és a telefon fényképezőjét is.

Akkumulátor kapacitás

200 mAh

Alak

kör

Anyag

fém, műanyag, szilikon

Bluetooth

van

Por és vízállósági protokoll

IP67

Kijelző felbontása

240×240

Kijelző típusa

HD Screen

Kijelző mérete

1,3"

Kompatibilis operációs rendszer

Android, iOS

Lépésszámláló

van

Pulzusmérő

van

SIM-kártya bővítés

nem bővíthető

Szín

arany

Telefonnal összehangolható szoftver

van

Zenelejátszó

van

Érdekelhetnek még…