fbpx
-26%

ColMi S08 white multifunkciós okosóra magyar nyelvű applikációval

Készlet:

Elfogyott


A ColMi S08 okosóra legfrissebb változata, amely nem csak elegáns és kényelmes, de minőségi anyagokból is készült. Az érintőképernyőjén az idő, dátum, időjárás mellett számos olyan információt megtudhatsz, amely aktivitásoddal kapcsolatos, legyen az sport vagy csak egy egyszerű séta.

13.990 Ft 18.990 Ft Az ár tartalmazza az ÁFA-t

Elfogyott

A telefonhoz a Da Fit applikáción (Google Play és APP Store is támogatja) keresztük csatlakozik, amely magyar nyelven is elérhető. Az S08 akár 7 napig is kibírja egyetlen feltöltéssel, a készenléti ideje pedig 30 nap. A teljes töltés nagyjából 2 órát vesz igénybe a mágneses töltő segítségével. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy 7 edzésmód található benne: séta, futás, kerékpározás, ugrálókötelezés, tollaslabda, kosárlabda és foci. Az edzés céljának elérésekor értesítést küld az okosóra.

Érzékelők tekintetében sem lehet ok a panaszra ugyanis alvásunkat, pulzusunkat és vérnyomásunkat is képes monitorozni a ColMi S08 okosóra. Itt érdemes még megemlíteni, hogy a telefonra kapott értesítéseinket is továbbítja felénk, szóval elég csak rápillantanunk a változtatható számlapra, hogy lássuk ha valaki például üzent nekünk vagy hívást kezdeményezett. Az órán keresztül vezérelhetjük még a zenelejátszást és a telefon fényképezőjét is.

Akkumulátor kapacitás

110 mAh

Alak

kör

Anyag

műanyag, szilikon

Bluetooth

van

Por és vízállósági protokoll

IP68

Kijelző felbontása

240×240

Kijelző mérete

1,3"

Kijelző típusa

IPS

Kompatibilis operációs rendszer

Android, iOS

Lépésszámláló

van

Pulzusmérő

van

Szín

pink

Telefonnal összehangolható szoftver

van