fbpx
-21%

ColMi P8 Pro Gold okosóra – Testhőmérséklet mérővel, magyar applikáció, lépésszámlálás, pulzusmérés

Készlet:

Elfogyott


Merész, modern és minőség dizájn – ez jellemzi leginkább a P8 Pro okosórát amikor kibontod a dobozból. Ez az óra nem csupán egy elegáns okoseszköz, de olyan praktikus funkciókkal is fel van vértezve, mint például a testhőmérséklet mérése, pulzusmérés, lépésszámlálás és az összes olyan funkció, amely egy mai okosórában kötelező tartozék.

14.990 Ft 18.990 Ft Az ár tartalmazza az ÁFA-t

Elfogyott

A telefonhoz a Da Fit applikáción (Google Play és APP Store is támogatja) keresztük csatlakozik, amely magyar nyelven is elérhető. A P8 Pro akár 6 napig is kibírja egyetlen feltöltéssel, a készenléti ideje pedig 20 nap. A teljes töltés 2 órát vesz igénybe a mágneses töltő segítségével. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy 7 edzésmód található benne: séta, futás, kerékpározás, ugrálókötelezés, tollaslabda, kosárlabda és foci. Az edzés céljának elérésekor értesítést küld az okosóra.

Érzékelők tekintetében sem lehet ok a panaszra ugyanis testhőmérsékeltünket, alvásunkat, pulzusunkat és vérnyomásunkat is képes monitorozni a ColMi P8 Pro okosóra. Itt érdemes még megemlíteni, hogy a telefonra kapott értesítéseinket is továbbítja felénk, szóval elég csak rápillantanunk a változtatható számlapra, hogy lássuk ha valaki például üzent nekünk vagy hívást kezdeményezett.

Akkumulátor kapacitás

170 mAh

Alak

kör

Anyag

fa, műanyag, szilikon

Bluetooth

van

Por és vízállósági protokoll

IP67

Kijelző felbontása

240×240

Kijelző mérete

1,4"

Kijelző típusa

TFT

Kompatibilis operációs rendszer

Android, iOS

Lépésszámláló

van

Pulzusmérő

van

SIM-kártya bővítés

nem bővíthető

Szín

arany

Telefonnal összehangolható szoftver

van

Zenelejátszó

van

Érdekelhetnek még…