fbpx

Szállítás és fizetés

Szállítás

Megrendelési módok

  • online, a weboldalon keresztül

Szállítási módok

  • házhozszállítás az általunk megbízott futárcéggel
  • személyes átvétel csomag- vagy postaponton

Házhozszállítás

Szeretnéd otthon vagy a munkahelyen átvenni a megrendelt terméket? A megrendelés során, a bejelentkezést/regisztrációt követően válaszd a kényelmes házhozszállítást!

Mikor történik a szállítás?

A szállítási idő általában nem vesz igénybe több időt 1-2 munkanapnál, de előfordulhatnak rajtunk kívülálló okok, amelyek miatt a szállítás csúszhat.

Fizetés

Utánvét

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánod kiegyenlíteni, akkor válaszd az “Utánvétel” fizetési módot. Ekkor a megrendelt termék(ek) értékét személyesen, a csomag megérkezésekor a futárszolgálat munkatársának kell kifizetni.

Amennyiben a csomagot nem tudod átvenni otthonodban, kérheted a postán maradó szállítást is, ebben az esetben kérlek jelezd nekünk, hogy melyik postára küldjük a csomagot.

Banki átutalás

A fizetés közvetlenül a bankszámlánkra történik. Megrendelésed leadásakor egy üzenetet kapsz tőlünk a megadott email címedre, amelyben megtalálod az utalás részleteit. A kiszállítást akkor indítjuk, amint a bankszámlánkra jóváíródott a megrendelés összege. Ne felejtsd el a közlemény rovatba beírni a rendelésed azonosítóját, melyet a megrendelésedhez küldött üzenetben találsz.

Fontos! A leadott megrendeléseket 3 munkanapon keresztül tartjuk, ez idő alatt van lehetőséged az átutalás teljesítésére. A ki nem fizetett megrendelések az említett 3 munkanap után automatikusan törlésre kerülnek, a Vevő és az Okosóra Outlet között fennálló szerződést felmondjuk.

PayPal fizetés

A PayPal rendszeren keresztül kétféle módon is fizethetsz: dombornyomott bankkártyával vagy PayPal fiókkal, utóbbi esetben a rendelést a PayPal biztonságos felületén fejezheted be.

Fontos! A leadott megrendeléseket 1 órán keresztül tartjuk, ez idő alatt van lehetőséged a PayPal fizetés teljesítésére. A ki nem fizetett megrendelések az említett 1 óra után automatikusan törlésre kerülnek, a Vevő és az Okosóra Outlet között fennálló szerződést felmondjuk.